>> Stap over naar een nieuwe generatie met de smart inruilpremie

Duurzame mobiliteit staat bij ROGAM en smart hoog in het vaandel. Om de overstap naar een beter milieu een duwtje in de rug te geven, bieden wij je nu tijdelijk een financieel voordeel bij aankoop van een nieuwe auto.

Wanneer je nu jouw huidige diesel personenauto (EU1 tot en met EU4), ongeacht het merk, inruilt voor een nieuwe smart met een benzinemotor of een smart electric drive, die voldoet aan de EU6-norm, ontvangt je een inruilpremie van € 1.210,-.
Jouw overstap naar een auto met minder of geen uitstoot draagt niet alleen bij aan een betere leefomgeving, ook je portemonnee heeft er baat bij.

Kom snel langs bij één van onze ROGAM vestigingen en vraag naar de voorwaarden.

 

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in:

 
 
 
 
 
  


Actievoorwaarden
1)  Als u een nieuwe smart met benzinemotor of een smart electric drive koopt, bedraagt de inruilpremie € 1.210,-. Deze inruilpremie komt boven op eventuele andere subsidies en lopende acties.
2) De restwaarde wordt berekend door een onafhankelijke instantie.
3) De marktwaarde wordt berekend door de smart dealer, die uw auto van u overneemt.
Deze actie is geldig bij aankoop van een nieuwe smart met een benzinemotor of een smart electric drive in de periode van 02-08-2017 tot en met 31-12-2017, geleverd voor 31-03-2018, wanneer wordt voldaan aan de voorwaarden hierboven. Slechts 1 slooppremie en/of inruilpremie per besteld nieuw voertuig. De in te ruilen auto moet, ongeacht het merk, minstens 6 maanden voor 02-08-2017 op uw naam zijn gezet.