Private Lease op basis van Business Solutions

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe smart rijden? Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en banden? Dat is Privélease van smart. U hoeft helemaal niets te regelen. Dat doen wij voor u.

En als u particulier least, heeft u bovendien in de meeste situaties 0% fiscale bijtelling. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van alle privileges die horen bij het rijden in een nieuwe smart.

 

Privélease vanaf € 219,- per maand
Een smart fortwo of forfour Business Solution rijdt u nu al voor € 219,- per maand. Op basis van privélease, speciaal voor de particuliere klant. Deze actie is van toepassing op de smart fortwo of forfour 52 kW (71PK) Business Solution, handgeschakeld als standaarduitvoering, met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden én afleverkosten zijn inbegrepen. Tarieven zijn inclusief btw. Je weet dus precies elke maand waar je aan toe bent en – behalve brandstof tanken – heb je geen omkijken meer naar je auto. Wel zo makkelijk!

De smart Business Solution is rijk uitgerust met o.a. Automatische airconditioning, smart Audio-system met aux-/usb & Bluetooth®-aansluiting, Comfort pakket, zwarte gelakte grill, tridion veiligheidskooi in kleur naar keuze, 15 inch lichtmetalen velgen, elektrische buitenspiegels en metallic lak.

Wilt u uw smart Business Solution nog verder uitvoeren, dan is dat natuurlijk mogelijk.

 


Wil je meer informatie over de lease mogelijkheden voor een smart? Vul dan onderstaand contactformulier in.  

 
 
 
 
 
 
 

Voorwaarden

Geldig op klantorders van 1-9-2018 t/m 30-09-2018 en OSL voordeel niet combineerbaar met overige smart actievoorwaarden én registratie binnen 15 dagen na binnenkomst. Tarieven zijn inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering, motorrijtuigenbelasting en afleverkosten. Optioneel zijn vervangend vervoer en winterbanden; brandstof altijd uitgesloten.

Actie voor particuliere klant (=privélease): tarieven zijn incl. BTW, gebaseerd op een looptijd van 60/48/30 maanden en 10.000 km per jaar zonder aanbetaling.
Actie voor zakelijke klant (=operationalservice lease): tarieven zijn excl. BTW, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar zonder aanbetaling.

Privélease niet combineerbaar met overige smart acties. Acceptatie onder voorbehoud van Mercedes-Benz Financial Services.