smart EQ Privélease Actie.


100% elektrisch en duurzaam smart rijden zonder onverwachte maandelijkse uitgaven met een vast bedrag per maand! Vanaf € 299,- all-in* per maand


Nu Met GRATIS smart 22KW wallbox + installatie!! Wat is allemaal opgenomen in het maandelijks vast bedrag?*

PrivéLease: electric aanbod
Standaarduitrusting smart EQ fortwo coupé & forfour.Actievoorwaarden voor particuliere klant (privélease):

> Tarieven zijn inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering, assurantiebelasting en afleverkosten. Optioneel zijn vervangend vervoer en winterbanden.

Actie voor particuliereklant (privéleasecontract):
> Geldig op klantorderst/m 31 december 2019 op bestaande voorraad voertuigen (let op: op=op)
> Tarieven zijn incl. BTW, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar zonder aanbetaling
> Niet geldig in combinatie met overige smart acties.

Wallbox-installatie actie gratis bovenop afsluiten privéleasecontract bij MBFS:
> De klant krijgt de wallbox + installatie gratis maar bij voortijdige beëindiging van het privéleasecontract staat wordt WEL de wallbox terug ingenomen. 
> In het kader van onze samenwerking met Engie, is het uitsluitend mogelijk om gebruik te maken van de wallbox actie van EngieEVBoxen geen andere derde partij.
* Standaard muurinstallatie met maximaal 15m bekabeling en een dubbele muur-of vloerboring, zonder graafwerkzaamheden.Overige vragen of bestellen?

Wij beantwoorden graag uw vragen en/of kunnen voor u een bestelling plaatsen. Loop gerust eens binnen en ervaar tegelijkertijd de 100% elektrische smart EQ in de showroom of tijdens een proefrit. U neemt contact met ons op via: 0182 - 69 60 60