€ 2.500,- voorraadkorting + gratis wallbox + gratis installatie!


Profiteer bij Van Mossel van € 2.500 voorraadpremie en gratis 22kW ‘intelligente’ wallbox + complete installatie

De smart EQ is perfect afgestemd op uw wensen: twee of vier zitplaatsen; 100% elektrisch; comfortabel doch sportief; elegant én milieubewust voor de dag komen, er is altijd een passende oplossing! Trendy, compact en emissievrij, dit is de logische stap in mobiliteit.

Nu uit voorraad met de volgende smart deal:

 

Bekijk onze voorraad

100 % elektrisch, 100 % rijplezier!
Het innovatieve voertuigconcept van smart en de 100 % elektrische aandrijving zijn gewoon voor elkaar gemaakt – en dit heeft de perfecte ‘groene’ (zakelijke) auto opgeleverd. De compacte smart garandeert u optimale wendbaarheid in het verkeer evenals bij parkeren; de tridion veiligheidskooi staat altijd in voor de veiligheid van u en uw berijders en de vooruitstrevende 100 % elektrische aandrijving garandeert een beter milieu en geen uitlaatgassen. Standaard met veel intelligente oplossingen zoals opladen per app, radargebaseerde recuperatie van energie of de actieve remassistent. En met nóg meer rijplezier – dankzij het volle koppelvermogen vanaf de eerste meter bent u immers altijd snel uit de startblokken (0-60 acceleratie: 4,9 sec. voor smart EQ fortwo).

Wil je meer informatie over deze actie? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!